NIELS - Energiezuinig project | Sijsele

NIELS - Energiezuinig project | Sijsele

 

Met trots stellen wij residentie Niels voor, een kleinschalig nieuwbouwproject op een uitstekende ligging in het centrum van Sijsele! De residentie bestaat uit 5 appartementen, waaronder 2 luxueuse duplexappartementen! Bijkomend voordeel is de gemeenschappelijke tuin achter de residentie!

Alle appartement beschikken over een ruim terras en zijn standaard uitgerust met vloerverwarming. De residentie wordt opgebouwd met oog voor duurzaam wonen, door het lage E-peil is er gedurende 5 jaar een volledige vrijstelling van de kadastrale aanslag. Daarenboven is het appartementsgebouw uitgerust met zonnepanelen die jaarlijks zorgen voor een opbrengst.

Vanaf 2021 is een verlaagd btw-stelsel van 6% van kracht voor nieuwbouwappartementen gebouwd op een terrein waar de oude bewoning werd afgebroken.
Wie nu nog een nieuwbouwappartement koopt met bouwvergunning 2020 kan nog van deze regel genieten tot eind december 2022.
Dit onder voorwaarde dat u zelf de woning betrekt, en er minstens 5 jaar blijft wonen.


Mogelijkheid tot het bijkopen van een garage of staanplaats!

De onmiddellijke nabijheid van winkels en horeca in combinatie met energiezuinig wonen maken van dit project de ideale investering!

Voor verdere informatie of plannen en gedetailleerd lastenboek contacteer Vincent op 050 62 44 14 - 0470 01 36 13 of mail naar Brugge@immax.be.