Onze realisaties – Immax Immobiliën

Onze realisaties

Deze panden zijn succesvol verkocht of verhuurd door Immax. Appartement of huis verkopen met onze hulp? Wij zijn thuis in vastgoed in Knokke-Heist en Brugge en kennen de regionale markt door en door. Onze ervaren vastgoedmakelaars staan ook voor u klaar om uw huis of appartement te verhuren. Contacteer ons voor een afspraak of gratis schatting. Droomt u van een nieuwe thuis? Bekijk dan onze ruime vastgoedportefeuille te koop of te huur. Wij hebben heel wat mooie nieuwbouwprojecten in ons aanbod.


222 beschikbare panden

verkocht
Deze voormalige officierswoning  met tuin/terras op een centrale en vlot bereikbare ligging te Sint-Kruis is op zoek naar nieuwe eigenaar. 
De vlotte verbinding naar centrum Brugge zorgt voor een extra troef. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Achter deze authentieke gevel schuilt een zee aan ruimte  en charme. Deze woning vraagt  nog wat renovatie om het naar hedendaagse normen aan te passen!
Er zijn reeds vergunde plannen om de woning te verbouwen. De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en sublieme ruimtebeleving.

Indeling:
Op het gelijkvloers hebben we de inkom met royale traphal. De ruime leefruimte is voorzien van een extra trap naar bovenverdieping en kijkt uit op de tuin met terras, er is ook nog een keukenruimte met berging en kelder. Op het 1ste verdiep zijn er 2 grote slaapkamers en badkamer voorzien en op de 2de verdiep nog 2 grote slaapkamers.
Daarnaast is er nog de vakantieloft met extra slaapkamer, badkamer en keuken die een mooie opbrengst geeft aan deze woning!
De zongerichte tuin met terras (40m²). 

Bent u op zoek naar een historische woning op een centrale ligging dicht bij Brugge Centrum die u volledig naar wens kan afwerken?

Maak snel een afspraak met Jurgen - 0493/330553 of jurgen@immax.be

Voormalige Officierswoning | Brugge (Sint Kruis)

verkocht
Dit lichtrijk instapklaar appartement met garage wordt verkocht met een startprijs van 299.000€ en is residentiëel gelegen op wandelafstand van de Damse Vaart en vlakbij hartje Brugge.

Indeling:

Ruime inkom met gastentoilet met aansluitend een lichtrijke leefruimte met zuidwest gericht terras (12m2) en open ingerichte keuken met berging/wasplaats.
Er zijn twee ruime slaapkamers en een douchekamer met dubbele lavabo in meubel.
Ruime garagebox in het gebouw inbegrepen.
Het appartement bevindt zich op  de eerste verdieping en is ook energiezuinig met een label B. 
In het gebouw bevindt zich ook een gemeenschappelijke fietsberging.

Voor verder informatie of een vrijblijvend bezoek contacteer ons via 050 62 44 14 of via mail naar jurgen@immax.be

* * * Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘startprijs’. Deze vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * * *

Instapklaar appartement met garage en terras | Brugge

verkocht
GENIET NU NOG VAN HET VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% | DEZE MAATREGEL LOOPT AF EIND 2023, DUS WEES ER SNEL BIJ!

Het project PARKVIEW bestaat uit 15 stijlvolle appartementen en 11 woningen in een groenrijke omgeving. 
Op een centrale ligging te Assebroek met een vlotte verbinding naar Brugge centrum alsook naar Beernem en de E40.

De entiteiten zullen een hoogwaardige afwerking hebben en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen. De afwerking is volledig vrij te kiezen volgens uw eigen stijl.  
Het energiezuinig wonen zal gerealiseerd worden door middel van een warmtepomp en zonnepanelen, hierdoor zullen de woningen voldoen aan een E-peil van 20 waardoor deze het label van BEN - woning ontvangen. Naast het energiezuinigheid heeft het project als enorme troef zijn groene omgeving. 
De residentie wordt omringd door groen waardoor u geniet van een oase van rust en privacy. Om optimaal te genieten van deze rust en de natuur beschikt elke woning over een zonneterras en/of tuin.  
Een ondergrondse garage kan worden aangekocht bij de woning.

Vanaf 2021 is een verlaagd btw-stelsel van 6% van kracht voor nieuwbouwappartementen gebouwd op een terrein waar de oude bewoning werd afgebroken.
Wie nu nog een nieuwbouwappartement koopt met bouwvergunning 2020 kan nog van deze regel genieten tot eind december 2023.
Dit onder voorwaarde dat u zelf de woning betrekt, en er minstens 5 jaar blijft wonen.

Voor verdere informatie of plannen en gedetailleerd lastenboek contacteer Vincent op 050 62 44 14  of mail naar vincent@immax.be.

Residentie Parkview BEN-woning 10 | Assebroek

verkocht
- DISCRETE VERKOOP -
Dit exclusieve historisch diephuis met zicht op de Reien werd recent gerenoveerd (2020) en omgetoverd in een moderne tijdloze woning met een uitzonderlijk wooncomfort.
De stijlvolle en hoogkwalitatieve inrichting met duurzame materialen straalt luxe en rust uit - naar een ontwerp van interieurarchitect Steven Van Dooren.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal met trap - een lichtrijke leefruimte met zicht op de Reien die naadloos overloopt in een karaktervolle en moderne keuken voorzien van alle comfort. Een gezellig en sfeervol eetsalon met gashaard en aansluitende bureau geven uit op een zonnige tuin/terras (150m²) met aparte fietsberging. Een ingebouwde saunakamer met douche maken het geheel compleet achteraan het gebouw. Verder nog een technische berging met wasruimte. 

Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers met dressing en telkens een aparte badkamer voorzien.
De master bedroom (44m²) met zicht op het water vormt een prachtig geheel van een slaapruimte - kingsize bed met ingebouwde tv - afgeronde dressingkasten en een prachtige badkamer met marmeren afwerking en alle comfort.
De andere slaapkamers werden ook telkens afgewerkt tot in de kleinste details met een unieke praktische beleving van de ruimte.

Op het tweede verdiep is er nog een ingerichte lichtrijke zolderruimte met diverse mogelijkheden - extra slaapkamers/hobbyruimte/fitnessruimte.

Achteraan het perceel is er een vlotte toegang tot 2 overdekte veilige parkeerplaatsen via een houten poort. Tijdens de weekends is er trouwens heel wat extra gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Ontdek alle troeven en details van dit exclusieve pand op een centrale rustige ligging met zicht op de Reien op één van de mooiste locaties van Brugge tijdens een uitgebreid bezoek.

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Wout op 0475 96 59 38 of mail naar wout@immax.be

Exclusief historisch herenhuis aan de Reien | Brugge Centrum

verkocht
Deze uiterst verzorgde villa is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Oudenburg. De locatie is de perfecte uitvalsbasis met een vlotte verbinding naar de E40, A10...

Bij het binnenkomen van de inkomhal ervaart u onmiddellijk een ruim gevoel, deze is voorzien van gastentoilet en vestiaire, van hieruit is er toegang tot een aparte bureauruimte. De ruime en gezellige leefruimte is voorzien van open haard en eetplaats. De keuken is voorzien van alle kookcomfort, zoals een gasfornuis, steamer... Nabij de keuken is er een koele berging alsook een aparte wasruimte voorzien.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn reeds 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien.

De tuin is perfect aangelegd en omgeven door groen. De zuidgerichte oriëntatie zorgt ervoor dat er de ganse dag zon aanwezig is op één van de terrassen. Het aangelegde en verwarmde zwembad zorgt voor een extra vakantiegevoel. Vanuit de tuin is er ook toegang tot een poolhouse, voorzien van open haard en een koele kelder. De ramen kunnen volledig open waardoor er een extra overdekt terras kan gecreëerd worden. Vanuit de poolhouse is er ook directe toegang tot de carport voor 2 wagens.

Naast de poolhouse beschikt de woning nog over een bijhuis, echter wel met directe toegang tot de hoofdwoning. Dit bijhuis is voorzien van een kleine keuken met een gezellige open zitruimte. De mezzanine kan perfect gebruikt worden als slaapkamer of zolderruimte. In dit bijgebouw is er nog een aparte gastentoilet voorzien, alsook een sauna en jacuzzi.

Als extra troef heeft de woning een aanpalende loods van 180 m² en een ruime koer. Vanuit de woning is er directe toegang tot de loods. Deze kan perfect dienst doen als stockageplaats van materiaal. De hoogte van de poort bedraagt 3m40.

Voor verdere informatie of een vrijblijvend bezoek, contacteer Jana via 050 62 44 14 of mail naar jana@immax.be

Unieke villa met zwembad op rustige locatie | Oudenburg

verkocht
Nieuwbouwproject

Quantum - architecturale parel te Heist-aan-Zee

verkocht
Nieuwbouwproject

Quantum - architecturale parel te Heist-aan-Zee

verkocht
Modern gerenoveerd, lichtrijk  3-slaapkamerappartement op centrale ligging gelegen in de buurt van het Rubensplein in Knokke.


Indeling:  inkomhall met vestiaire en toilet, ruime living en eetkamer met zonneterras (zuidgericht) vooraan.
Verder zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers met voldoende ingemaakte kasten.

Fietsenberging en kelderberging zijn aanwezig. 

Inkomhal van de residentie werd recent vernieuwd.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info: tel.: 050.62.44.14 of via knokke@immax.be

Modern gerenoveerd appartement vlakbij Rubensplein I Knokke

verkocht
Residentie Vaartzicht is een volledig gerenoveerd project van 6 appartementen gelegen langs de Damse Vaart met zicht op het water. 
De appartementen zijn gelegen nabij de Polders en het centrum van Brugge. Door de kleinschaligheid van dit project blijft uw privacy gewaarborgd. 

Elk appartement beschikt over een brede ruime leefruimte met open keuken,  een berging, badkamer, 2 slaapkamers en terras. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en werden gerenoveerd met traditionele kwaliteitsmaterialen. Ieder appartement is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Lift is ook aanwezig in het gebouw. 

Dit project biedt tevens de mogelijkheid tot aankoop van een garage. 

TROEF: Mogelijkheid tot de aankoop aan 3%  registratierechten!

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek, contacteer Jurgen via 0493 33 05 53  of mail naar jurgen@immax.be.

Residentie Vaartzicht | Brugge

verkocht
Residentie Vaartzicht is een volledig gerenoveerd project van 6 appartementen gelegen langs de Damse Vaart met zicht op het water. 
De appartementen zijn gelegen nabij de Polders en het centrum van Brugge. Door de kleinschaligheid van dit project blijft uw privacy gewaarborgd. 

Elk appartement beschikt over een brede ruime leefruimte met open keuken,  een berging, badkamer, 2 slaapkamers en terras. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en werden gerenoveerd met traditionele kwaliteitsmaterialen. Ieder appartement is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Lift is ook aanwezig in het gebouw. 

Dit project biedt tevens de mogelijkheid tot aankoop van een garage. 

TROEF: Mogelijkheid tot de aankoop aan 3%  registratierechten!

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek, contacteer Jurgen via 0493 33 05 53  of mail naar jurgen@immax.be.

Res. Vaartzicht - Gelijkvloers appartement | Brugge

verkocht
Residentie Vaartzicht is een volledig gerenoveerd project van 6 appartementen gelegen langs de Damse Vaart met zicht op het water. 
De appartementen zijn gelegen nabij de Polders en het centrum van Brugge. Door de kleinschaligheid van dit project blijft uw privacy gewaarborgd. 

Elk appartement beschikt over een brede ruime leefruimte met open keuken,  een berging, badkamer, 2 slaapkamers en terras. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en werden gerenoveerd met traditionele kwaliteitsmaterialen. Ieder appartement is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Lift is ook aanwezig in het gebouw. 

Dit project biedt tevens de mogelijkheid tot aankoop van een garage. 

TROEF: Mogelijkheid tot de aankoop aan 3%  registratierechten!

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek, contacteer Jurgen via 0493 33 05 53  of mail naar jurgen@immax.be.

Res. Vaartzicht - Gelijkvloers appartement | Brugge

verkocht
Uitzonderlijke villa gelegen in De Linde (woonparkzone), deze ruime villa met buitenzwembad op een perceel van ± 1033 m² met een bewoonbare oppervlakte van ± 281m² en voorzien van zonnepanelen en warmtepomp.  

Het gelijkvloers omvat de entreehal met gastentoilet, woonkamer met gashaard en ingebouwde kasten, uitgeruste leefkeuken met kwalitatieve toestellen van Miele oa. stoomoven, oven, ingebouwde koffiemachine, vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap, koelkast, diepvries en ingebouwde dubbele wijnkoeler, bureau met ingemaakte kasten, wasberging, fietsenberging met automatische poort. 

De aangelegde tuin is voorzien met overdekt terras en ingebouwde BBQ naast het verwarmd zwembad.
Bijkomend voordeel is de ruime oprit met 2 laadpalen en parking achter de geautomatiseerde poort. 

Het eerste verdiep omvat ruime nachthall met gastentoilet, berging, master bedroom met ingerichte dressing en badkamer bestaande uit dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche, 4 slaapkamers met ingebouwde kasten, tweede badkamer met lavabo en inloopdouche. 

Praktische kelderberging opgedeeld in koele berging, technische berging (ventilatie systeem D - C installatie - waterverzachter en installatie van zwembad). 

Troeven:
- Uiterst onderhouden moderne villa (BJ 2019)  
- Energiezuinig: BEN-woning (E-15)
- Ruim perceel: 1.033 m²
- Bewoonbare opp: 281 m² 
- Oprit met meerdere parkeerplaatsen
- Prachtig aangelegde tuin met zwembad 
- Alarminstallatie en domotica aanwezig

Deze woning is rustig gelegen en uitermate goed bereikbaar, nabij diverse uitvalswegen, sportclubs en scholen. Met het Brugge Centrum op fietsafstand.

Voor verdere informatie of een vrijblijvend bezoek contacteer ons via 050 62 44 14 of mail naar vincent@immax.be

Uitzonderlijke villa gelegen in De Linde | Brugge (Sint-Kruis)

verkocht
Gelegen op een toplocatie vlakbij het bruisende centrum van Brugge aan het charmante Jan Van Eyckplein en de Spinolarei, bevindt zich dit uitzonderlijke ruim en lichtrijk, luxueus   appartement met groot terras. 

Indeling:
Royale inkom met ingebouwde vestiairekast , lichtrijke leefruimte met ruim salon met gesloten design gashaard  en mooi zicht op het Jan Van Eyckplein en de Spinolarei.
De eetkamer is voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten en de hyper geïnstalleerde keuken met eiland is voorzien van alle toestellen (Miele) en heeft doorgang tot het gezellige terras met buitendouche en tot de technische berging/wasplaats. De masterbedroom is gelegen aan het terras en heeft zijn eigen badkamer. De nachthal heeft toegang tot het gastentoilet en de 2 extra slaapkamers met hun gedeelde douchekamer met dubbele lavabomeubel & inloopdouche afgewerkt in Mortex.

Troeven:
- Pure luxe topafwerking op idyllische ligging
- Interieurarchitect: Simoen P.
- Domotica
- Vloeren: parket – eik
- Op maat gemaakte inbouwkasten voorzien doorheen het appartement
- Airco 
- Verwarming: Gas - vloerverwarming
- Voorzien van verlichting (Dark) en gordijnen en volledig geschilderd
- Kraanwerk: Vola
- Lift
- Eigen kelderberging (-1)
- Mogelijkheid tot aankoop auto-staanplaats (€ 59.000/stuk)

Voor verder informatie of een vrijblijvend bezoek contacteer ons via 050 62 44 14 of via mail naar jurgen@immax.be

Luxueus lichtrijk appartement met zicht op Spinolarei | Brugge centrum

verkocht
Dit stijlvol gelijkvloers-appartement met ruime zonnige tuin en terras is rustig gelegen in Residentie Durante in het hart van Assebroek op een boogscheut van Brugge Centrum.
Het appartement beschikt over een  leef- en eetruimte met open keuken (volledig geïnstalleerd met inbouwtoestellen). Verder zijn er nog 1 master bedroom, een badkamer met inloopdouche, apart toilet en een berging aansluitend bij de keuken. Een zonnig overdekt terras van 15m² die overgaat in een tuin (30m²) maakt het geheel compleet.  
Algemene afwerking met kwalitatieve en duurzame materialen. Bovendien is er een praktische kelderberging inbegrepen in de prijs. 

Kortom een stijlvol en volledig instapklaar appartement op een rustige en centrale ligging in Assebroek.
Ideaal voor een alleenstaande of jong koppel. Voor investeerders ook zeker de moeite waard!

Optioneel: mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse staanplaats in het garagecomplex

Troeven:
- stijlvol en ruim appartement op een rustige topligging in Assebroek
- kwalitatieve en duurzame afwerking
- zonnige tuin & terras
- mogelijkheid tot aankoop ondergrondse staanplaats
- verkoop onder registratierechten (3% bij enige of eerste gezinswoning | 12% investeringsappartement)

Ontdek alle troeven en details van dit unieke appartement tijdens een uitgebreid bezoek.

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Wout op 0475 96 59 38 of mail naar Wout@immax.be.

Recent gelijkvloers appartement met ruime zonnige tuin en terras | Brugge (Assebroek)

verkocht
Charmante benedenwoning met zonovergoten terras in het pittoreske Duinenwater.

Gelegen te midden van het idyllische polderbos en een nieuw aangelegde golfbaan is deze locatie gewoon ongeëvenaard.

De indeling van deze woning is ronduit opmerkelijk: een statige entree met gastentoilet, een ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht en een uitgestrekt terras, perfect om te genieten van de zwoele zomeravonden.

Een volledig uitgeruste keuken en opslagruimte dragen bij aan de functionaliteit van deze ruimte.

Twee slaapkamers, twee doucheruimtes en een aparte kleedruimte bieden voldoende leefruimte.
Mogelijkheid tot aankoop van een ​​parkeerplaats in het gebouw. 

Geeft u gerust een seintje indien u bijkomende informatie wenst/ een bezoek wenst in te plannen: tel.: 050 62 44 14 of via knokke@immax.be

Duinenwater op z'n best I Knokke