Uw favoriete vastgoed

Op deze pagina tonen we u een overzicht van uw favoriete vastgoed in en rond Knokke-Heist. U scrolt er zo doorheen of u kan het overzicht ook afprinten om mee te nemen naar uw bezoeken. Een pand verwijderen? Dat kan door een eenvoudige klik op het sterretje


397 favoriete panden

verkocht
Magnifiek gerenoveerd appartement in villa-residentie in het Zoute, op enkele passen van het strand. 

Indeling: Inkomhal met gastentoilet & vestiaire. Zuidgerichte woonkamer uitgevend op het terras, volledig geïnstalleerde open keuken met eethoek. Drie slaapkamers in totaal waarvan de masterbedroom met aanpalende badkamer en ingemaakte kasten. De tweede volwaardige slaapkamer beschikt ook over ingemaakte kasten en heeft een aanpalende douchekamer. De derde slaapkamer is voorzien van een ingemaakt stapelbed en ingemaakte kasten. 
Berging voorzien van aansluiting voor wasmachine & droogkast. Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in de residentie. Garagebox inbegrepen in prijs.

Voor meer informatie of een bezoek 050/62 44 14 of info@immax.be.

Magnifiek gerenoveerd appartement in villa-residentie in het Zoute, op enkele passen van het strand

  • € 1.295.000
  • 3
  • 95 m2
verkocht
Luxueus gerenoveerd appartement te Knokke met zijdelings zeezicht & uitzicht over het Van Bunnenplein. Gevelbreedte van 6 meter. Geniet van de middag- en avondzon.
Samenstelling: Inkomhal met gastentoilet & vestiaire. Lichtrijke living met terras en zeezicht. Hypermoderne, ingerichte open keuken met kookeiland (Carrara marmer tablet + kasten in fineerhout).
Berging met wasmachine-aansluiting. 3 slaapkamers waarvan elke slaapkamer de mogelijkheid biedt voor een dubbel bed. Terras achteraan. Bad- en douchekamer. 
Luxe, zeezicht, een kwalitatieve afwerking en een tijdloze architectuur op enkele passen van het strand. 
Foto's ter illustratie.
Voor meer informatie of een bezoek tel. : 050/62 44 14 of info@immax.be

Luxueus gerenoveerd appartement, zeezicht te Knokke

  • € 975.000
  • 3
  • 99 m2