Onze realisaties

Deze panden zijn succesvol verkocht of verhuurd door Immax. Appartement of huis verkopen met onze hulp? Wij zijn thuis in vastgoed in Knokke-Heist en Brugge en kennen de regionale markt door en door. Onze ervaren vastgoedmakelaars staan ook voor u klaar om uw huis of appartement te verhuren. Contacteer ons voor een afspraak of gratis schatting. Droomt u van een nieuwe thuis? Bekijk dan onze ruime vastgoedportefeuille te koop of te huur. Wij hebben heel wat mooie nieuwbouwprojecten in ons aanbod.


159 beschikbare panden

verkocht
Dit aangenaam appartement is gelegen nabij het strand, het Rubensplein en de Lippenslaan te Knokke.
Indeling: inkomhall met vestiaire en afzonderlijk toilet. Aangename leefruimte, uitgevend op een terras aan de voorzijde van de residentie. Ingerichte, halfopen keuken. Berging met aansluiting voor wasmachine.
2 Slaapkamers, waarvan één met plaats voor een dubbel bed en een kleinere met plaats voor een stapelbed. Badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Douchekamer. Terras aan de achterzijde van de residentie.
Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.

Aangenaam appartement nabij het strand te Knokke

verkocht
Volledig gerenoveerd zonnig appartement met 3 slaapkamers, brede gevel (7m) en mooi, open zicht op het A. Verweeplein in hartje Knokke.
Indeling: inkomhall met gastentoilet, berging en vestiaire. Verder: ruime, brede woonkamer met veel lichtinval en open zicht op de markt. Volledig open ingerichte keuken met alle nodige toestellen. Drie slaapkamers, waarvan één met badkamer en een aparte douchekamer voor de twee andere slaapkamers. De 3 slaapkamers geven uit op een breed zonneterras aan de achterzijde van het appartement.
Nieuw verwarmingsketel, geen te voorziene toekomstige kosten. 
Private kelderberging. 
Mogelijkheid tot aankoop of huur van een garage in de directe nabijheid.
Onmiddellijk beschikbaar na akte.

Luxueus gerenoveerd appartement met mooi, open zicht A. Verweeplein

verkocht
Dit aangenaam en lichtrijk hoekappartement is zeer centraal gelegen te Knokke, temidden van de winkels van de Lippenslaan.
Indeling: inkomhall met vestiaire en afzonderlijk toilet. Ruime, lichtrijke leefruimte met volledig ingerichte open keuken. 2 Mooie slaapkamers met plaats voor een dubbel bed. Badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Douchekamer. Het appartement wordt volledig omringd door een zonnig terras. Gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.
Mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats in de residentie.

Lichtrijk hoekappartement op een centrale ligging te Knokke

verkocht
Oud Knokke II - Nieuwbouwproject in moderne architectuur met ruime woonappartementen, zeer centraal gelegen aan het Verweeplein in hartje Knokke, nabij de bruisende Lippenslaan.
Nieuwbouwproject in moderne architectuur met ruime woonappartementen, zeer centraal gelegen aan het Verweeplein in hartje Knokke, nabij de bruisende Lippenslaan. Het project bevat 1 handelsgelijkvloers en 14 kwaliteits-appartementen met brede gevels en ruime terrassen vooraan. Er is per appartement een kelderberging en een gemakkelijk toegankelijke, ruime fietsenberging. Profiteer nu van onze lanceerprijzen ! Meer info, lastenboek en plannen op kantoor.

Oud Knokke II - Nieuwbouw in ruime, moderne architectuur

verkocht
Villa-appartementen in parkdomein “Royal Oak” te Oedelem

Het privé-domein “Royal Oak” heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand van het dorpscentrum. Een vlotte verbinding en de onmiddellijke nabijheid van de dorpskern en winkels waren slechts enkele van de streng gehanteerde selectiecriteria bij de keuze van het terrein waar het domein “Royal Oak” werd ingeplant.

“Royal Oak” is een zeer soepel initiatief voor mensen met en gedefiniëerde smaak. Het wordt compleet naar uw wens ingedeeld en afgewerkt met keuze tussen oppervlaktes van 110 m2 tot 210 m2 per appartement met 2,3 of 4 slaapkamers. Mogelijkheid tot garages en autostaanplaatsen.

De residenties van het privé-domein “Royal Oak” zijn volledig geïntegreerd in het omliggende groen van het bestaande park, met een gemengde begroeiing, bestaande uit eeuwenoude beuken, eiken en kastanjebomen. Deze gemengde begroeiing van het park, vormt in alle seizoenen een bont kleurenpallet.
De twee residenties “Regent’s” en “St-James’s” gelegen aan twee vijvers, worden gebouwd in een tijdloze architectuur, geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl, gebruik makend van handvorm gevelsteen en platte pannen in gebakken aarde. De prestigieuze stijl waarin deze villa-appartementen worden gebouwd zijn van de hand van de befaamde Brugse architect Pol Jonckheere, welke als ontwerper de trendsetter is van deze architectuurvorm. Het ontwerp van het park en zijn definitieve vorm zal de bestaande eigenheid van het huidige park integreren naar een toekomstig Engels landschapspark, waar buiten de reeds aanwezige bomen, een bloemenpracht met onder andere rododendrons en azalea’s zullen worden toegevoegd. 

De eisen die aan dit project werden gesteld, lagen uitzonderlijk hoog. Elk appartement biedt zijn eigenaars een zeldzame combinatie van luxe, comfort, privacy, ruimte en een schitterend uitzicht op de omgeving. De spatieuze terrassen zijn tevens zon-gericht.

Domein

Villa-appartementen in parkdomein “Royal Oak” te Oedelem

verkocht
Villa-appartementen in parkdomein Royal Oak te OedelemHet privé-domein Royal Oak heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand van het dorpscentrum. Een vlotte verbinding en de onmiddellijke nabijheid van de dorpskern en winkels waren slechts enkele van de streng gehanteerde selectiecriteria bij de keuze van het terrein waar het domein Royal Oak werd ingeplant.Royal Oak is een zeer soepel initiatief voor mensen met een gedefiniëerde smaak. Het wordt compleet naar uw wens ingedeeld en afgewerkt met keuze tussen oppervlaktes van 110 m² tot 210 m² per appartement met 2,3 of 4 slaapkamers. Mogelijkheid tot garages en autostaanplaatsen.De residenties van het privé-domein Royal Oak zijn volledig geïntegreerd in het omliggende groen van het bestaande park, met een gemengde begroeiing, bestaande uit eeuwenoude beuken, eiken en kastanjebomen. Deze gemengde begroeiing van het park, vormt in alle seizoenen een bont kleurenpallet.De twee residenties Regents en St-Jamess gelegen aan twee vijvers, worden gebouwd in een tijdloze architectuur, geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl, gebruik makend van handvorm gevelsteen en platte pannen in gebakken aarde. De prestigieuze stijl waarin deze villa-appartementen worden gebouwd zijn van de hand van de befaamde Brugse architect Pol Jonckheere, welke als ontwerper de trendsetter is van deze architectuurvorm. Het ontwerp van het park en zijn definitieve vorm zal de bestaande eigenheid van het huidige park integreren naar een toekomstig Engels landschapspark, waar buiten de reeds aanwezige bomen, een bloemenpracht met onder andere rododendrons en azalea's zullen worden toegevoegd. De eisen die aan dit project werden gesteld, lagen uitzonderlijk hoog. Elk appartement biedt zijn eigenaars een zeldzame combinatie van luxe, comfort, privacy, ruimte en een schitterend uitzicht op de omgeving. De ruime

Royal Oak - Villa-appartementen in parkdomein Royal Oak

verkocht
Het project geniet een strakke, moderne architectuur. De 5 appartementen beschikken over grote ramen en terrassen voor en achter waardoor ze erg lumineus zijn. Gelegen vlakbij de Lippenslaan, Zegemeer, station en op wandelafstand van het strand. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen.
Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor.
100 % voltooiingswaarborg.
Bouwstart: januari 2020
Voorziene oplevering: voorjaar 2021
Beslis nu en kies nog zelf uw afwerkingsmaterialen! Nieuwbouwproject in een strakke architectuur, zeer gunstig gelegen te Knokke.

Nieuwbouwresidentie in strakke architectuur te Knokke.

verkocht
Het project geniet een strakke, moderne architectuur. De 5 appartementen beschikken over grote ramen en terrassen voor en achter waardoor ze erg lumineus zijn. Gelegen vlakbij de Lippenslaan, Zegemeer, station en op wandelafstand van het strand. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen.
Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor.
100 % voltooiingswaarborg.
Bouwstart: januari 2020
Voorziene oplevering: voorjaar 2021
Beslis nu en kies nog zelf uw afwerkingsmaterialen! Nieuwbouwproject in een strakke architectuur, zeer gunstig gelegen te Knokke.

Nieuwbouwresidentie in strakke architectuur te Knokke.

verkocht
Deze zeer ruime koppelvilla bevindt zich op een idyllische ligging op de oever van het Zegemeer te Knokke en biedt veel mogelijkheden en beschikt over een zuidwest gerichte tuin. 
Indeling: inkomhall met vestiaire en gastentoilet. Zeer lichtrijke leefruimte met haard, uitgevend op het terras en de zonnige tuin met zicht op het Zegemeer. Ruime, uitgeruste keuken. Afzonderlijke eetkamer eveneens met toegang tot de tuin. Op de 1ste verdieping: 6 slaapkamers en 6 badkamers. De masterbedroom beschikt over een open haard, dressing en een ruim terras met een indrukwekkend zicht op het Zegemeer. De ruime zolder biedt de mogelijkheid om nog extra kamers in te richten. Zeer ruime kelderverdieping van 250 m². Garage voor 2 wagens op het gelijkvloers en 2 staanplaatsen.
Uitzonderlijke aanbieding!

Zeer ruime villa met veel mogelijkheden aan Zegemeer Knokke

verkocht
Nieuwbouwappartement in een strakke, moderne architectuur, nabij het strand te Knokke.

Zandweg - Nieuw project in een strakke architectuur

verkocht
Standingvol, kleinschalig nieuwbouwproject op een uitstekende locatie in de Piers de Raveschootlaan, op wandelafstand van het strand en de winkels te Knokke, in moderne strakke bouwstijl. Alle appartementen hebben een groot zonneterras. Deze residentie bevat 1 kantoorruimte op het gelijkvloers, 6 type-appartementen met 3 slaapkamers en 2 terrassen en 2 duplex-appartementen met 3 slaapkamers en 2 ruime terrassen. Hoogwaardige afwerking ! (Alternatieve plannen mogelijk.) Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en 8 privatieve kelderbergingen in de residentie. 100% voltooiingswaarborg.
Plannen, lastenboek en meer info op kantoor 050/62.44.14 Meer dan 250 panden op www.immax.be

Kronos - Standingvol project op een uitstekende ligging te Knokke

verkocht
Standingvol, kleinschalig nieuwbouwproject op een uitstekende locatie in de Piers de Raveschootlaan, op wandelafstand van het strand en de winkels te Knokke, in moderne strakke bouwstijl. Alle appartementen hebben een groot zonneterras. Deze residentie bevat 1 kantoorruimte op het gelijkvloers, 6 type-appartementen met 3 slaapkamers en 2 terrassen en 2 duplex-appartementen met 3 slaapkamers en 2 ruime terrassen. Hoogwaardige afwerking ! (Alternatieve plannen mogelijk.) Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en 8 privatieve kelderbergingen in de residentie. 100% voltooiingswaarborg.
Plannen, lastenboek en meer info op kantoor 050/62.44.14 Meer dan 250 panden op www.immax.be

Kronos - Standingvol project op een uitstekende ligging te Knokke