Dynamisch team van vastgoedmakelaars

Vastgoedexpert sinds 2002

Immax is sinds 2002 een vaste speler binnen de immobiliën in Knokke-Heist en omgeving. Zaakvoerder Joeri Verstraeten besloot vanuit zijn ervaring bij bouwpromotoren om in de voetsporen van zijn vader en grootvader te treden met een eigen immobiliënkantoor vlakbij het Rubensplein (zeedijk) en de Lippenslaan.

In 2020 breidt Immax uit met een kantoor in Brugge. Vincent Depreeuw staat samen met Joeri Verstraeten aan het roer als mede-zaakvoerder. Deze tandem van frisse dynamiek en jarenlange expertise en ervaring versterkt elkaar en is meteen uw kwaliteitsgarantie.

Ook ons team is doorheen de jaren gegroeid tot een ploeg van 6 enthousiaste vastgoedmakelaars. Zo kunt u altijd rekenen op een maximale service.

Specialist in immobiliën

Als immobiliënkantoor in Knokke-Heist en Brugge focussen wij op het verkopen en verhuren van uiteenlopende panden, garages en bouwgronden. Door onze nauwe samenwerking met bouwpromotoren bieden wij bovendien heel wat nieuwbouwprojecten aan.

Bij de verkoop of verhuur van uw pand begeleidt ons team van vastgoedmakelaars u uiterst persoonlijk. Wij zijn thuis in immobiliën in Knokke-Heist en Brugge. Daardoor kunnen we een correcte schatting en prijszetting garanderen voor een snelle doorloop. Bovendien rekent u op onze uitgebreide vakkennis om u bij te staan op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Het team

Wij hebben succesvol verkocht voor