Dynamisch team van vastgoedmakelaars

Vastgoedexpert sinds 2002

Immax is sinds 2002 een vaste speler binnen de immobiliën in Knokke-Heist en omgeving. Zaakvoerder Joeri Verstraeten besloot vanuit zijn ervaring bij bouwpromotoren om in de voetsporen van zijn vader en grootvader te treden met een eigen immobiliënkantoor.

Het team is doorheen de jaren sterk gegroeid. Yosef was er al bij vanaf de start. Vandaag bestaat het team uit 6 enthousiaste vastgoedmakelaars. Zo kunt u altijd rekenen op een maximale service.

We heten u van harte welkom in ons immobiliënkantoor vlakbij het Rubensplein (zeedijk) en de Lippenslaan. Kom gerust eens langs, onze gevelbrede etalage springt onmiddellijk in het oog!

Specialist in immobiliën

Als immobiliënkantoor in Knokke-Heist leggen we ons toe op het verkopen en verhuren van uiteenlopende panden, garages en bouwgronden in onze regio. Door de nauwe samenwerking met bouwpromotoren bieden we bovendien heel wat nieuwbouwprojecten aan.

Bij de verkoop of verhuur van uw pand begeleidt ons team van vastgoedmakelaars u uiterst persoonlijk. We zijn thuis in immobiliën én in Knokke-Heist. Daardoor kunnen we een correcte inschatting maken van de prijszetting, onze garantie op een snelle doorloop. U kunt bovendien rekenen op onze uitgebreide vakkennis om u bij te staan op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Het team