Onze realisaties

Deze panden werden succesvol verkocht of verhuurd door Immax. Wilt u een appartement of huis verkopen met onze hulp? We zijn thuis in Knokke-Heist en kennen de regionale markt door en door. Onze ervaren vastgoedmakelaars staan ook voor u klaar om uw huis of appartement te verhuren. Contacteer ons voor een afspraak of gratis schatting.

Bent u eerder op zoek naar een nieuwe thuis? Bekijk dan onze ruime vastgoedportefeuille te koop of te huur. We hebben heel wat mooie nieuwbouwprojecten in ons aanbod.


124 beschikbare panden

verkocht
Aangenaam en lichtrijk appartement zeer centraal gelegen nabij de Lippenslaan en op enkele passen van het strand te Knokke.

Indeling: Inkomhall met vestiaire en toilet. Zeer lichtrijke woonkamer, uitgevend op een balkon aan de voorzijde van de residentie. Volledig ingerichte half-open keuken. 1 slaapkamers met badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet, alsook de aansluiting voor de wasmachine.2de kleinere slaapkamer met lavabo. Beide kamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. Privatieve kelderberging en fietsenlokaal op het gelijkvloers van de residentie.

Bel ons voor meer informatie of een bezoek op 050/62 44 14 of info@immax.be

Aangenaam en lichtrijk appartement zeer centraal gelegen nabij de Lippenslaan en op enkele passen...

verkocht
Prachtig, recent appartement met 2 slaapkamers, gelegen in de Paul Parmentierlaan, op enkele meters van de Lippenslaan en op wandelafstand van de zee en het Zegemeer te Knokke.
Het appartement geniet van een zonneterras en een mooi zicht in de Gulden Vliesstraat.
Indeling: inkomhal met vestiaire, toilet en berging. Woonkamer met open, ingerichte keuken. Badkamer, douchekamer en twee slaapkamers. Ruim zonneterras achteraan.
Kelder en fietsenberging in de residentie.

Prachtig, recent appartement met 2 slaapkamers, gelegen in de Paul Parmentierlaan, op enkele meters...

verkocht
Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Residentie Agaat combineert in het centrum van Knokke 22 luxueuze appartementen en een ideale bereikbaarheid met zonnige terrassen en hoogstaande afwerking. Hier geniet je van de zee, het strand en al het moois dat Knokke te bieden heeft.

Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Residentie...

verkocht
Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Residentie Agaat combineert in het centrum van Knokke 22 luxueuze appartementen en een ideale bereikbaarheid met zonnige terrassen en hoogstaande afwerking. Hier geniet je van de zee, het strand en al het moois dat Knokke te bieden heeft.

Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Residentie...

verkocht
Het project geniet een strakke, moderne architectuur. De 5 appartementen beschikken over grote ramen en terrassen voor en achter waardoor ze erg lumineus zijn. Gelegen vlakbij de Lippenslaan, Zegemeer, station en op wandelafstand van het strand. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen. De residentie bestaat uit: · 1 gelijkvloersappartement met patio en 2 slaapkamers . 1ste, 2de en 3de verdiepingen met 2 slaapkamers en 2 terrassen · 1 duplex-appartement met 3 slaapkamers en 2 terrassen Fietsenberging voorzien in de residentie. Garages te koop vlakbij. Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor. 100 % voltooiingswaarborg. Bouwstart: januari 2020 Voorziene oplevering: voorjaar 2021 Beslis nu en kies nog zelf uw afwerkingsmaterialen! Nieuwbouwproject in een strakke architectuur.

Het project geniet een strakke, moderne architectuur. De 5 appartementen beschikken over grote...

verkocht
Dit aangenaam appartement is gelegen nabij het strand, het Rubensplein en de Lippenslaan te Knokke.
Indeling: inkomhall met vestiaire en afzonderlijk toilet. Aangename leefruimte, uitgevend op een terras aan de voorzijde van de residentie. Ingerichte, halfopen keuken. Berging met aansluiting voor wasmachine.
2 Slaapkamers, waarvan één met plaats voor een dubbel bed en een kleinere met plaats voor een stapelbed. Badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Douchekamer. Terras aan de achterzijde van de residentie.
Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.

Dit aangenaam appartement is gelegen nabij het strand, het Rubensplein en de Lippenslaan te...

verkocht
Volledig gerenoveerd zonnig appartement met 3 slaapkamers, brede gevel (7m) en mooi, open zicht op het A. Verweeplein in hartje Knokke.
Indeling: inkomhall met gastentoilet, berging en vestiaire. Verder: ruime, brede woonkamer met veel lichtinval en open zicht op de markt. Volledig open ingerichte keuken met alle nodige toestellen. Drie slaapkamers, waarvan één met badkamer en een aparte douchekamer voor de twee andere slaapkamers. De 3 slaapkamers geven uit op een breed zonneterras aan de achterzijde van het appartement.
Nieuw verwarmingsketel, geen te voorziene toekomstige kosten. 
Private kelderberging. 
Mogelijkheid tot aankoop of huur van een garage in de directe nabijheid.
Onmiddellijk beschikbaar na akte.

Volledig gerenoveerd zonnig appartement met 3 slaapkamers, brede gevel (7m) en mooi, open zicht op...

verkocht
Energiezuinige nieuwbouw in hartje van Zedelgem omvattende 5 appartementen, 4 garages en 3 staanplaatsen! 

Het doordacht ontwerp, levert een aangenaam en functioneel gebouw op, met ruime leefappartementen met twee slaapkamers. Comfortabel en duurzaam zijn kenmerkend voor dit project. Het gebouw wordt opgetrokken uit hoogwaardige materialen,… wat de basis voor deze appartementen zeer hoog legt. 

Deze appartementen zijn ideale investering appartementen door de energiezuinigheid door de zonnepanelen (vrijstelling van de 5 jaar eerste onroerende VH) en afwerkingsgraad  (appartementen werden volledig opgeschilderd). Dus nu kopen is direct verhuren!

Energiezuinige nieuwbouw in hartje van Zedelgem omvattende 5 appartementen, 4 garages en 3...

verkocht
Villa-appartementen in parkdomein Royal Oak te OedelemHet privé-domein Royal Oak heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand van het dorpscentrum. Een vlotte verbinding en de onmiddellijke nabijheid van de dorpskern en winkels waren slechts enkele van de streng gehanteerde selectiecriteria bij de keuze van het terrein waar het domein Royal Oak werd ingeplant.Royal Oak is een zeer soepel initiatief voor mensen met een gedefiniëerde smaak. Het wordt compleet naar uw wens ingedeeld en afgewerkt met keuze tussen oppervlaktes van 110 m² tot 210 m² per appartement met 2,3 of 4 slaapkamers. Mogelijkheid tot garages en autostaanplaatsen.De residenties van het privé-domein Royal Oak zijn volledig geïntegreerd in het omliggende groen van het bestaande park, met een gemengde begroeiing, bestaande uit eeuwenoude beuken, eiken en kastanjebomen. Deze gemengde begroeiing van het park, vormt in alle seizoenen een bont kleurenpallet.De twee residenties Regents en St-Jamess gelegen aan twee vijvers, worden gebouwd in een tijdloze architectuur, geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl, gebruik makend van handvorm gevelsteen en platte pannen in gebakken aarde. De prestigieuze stijl waarin deze villa-appartementen worden gebouwd zijn van de hand van de befaamde Brugse architect Pol Jonckheere, welke als ontwerper de trendsetter is van deze architectuurvorm. Het ontwerp van het park en zijn definitieve vorm zal de bestaande eigenheid van het huidige park integreren naar een toekomstig Engels landschapspark, waar buiten de reeds aanwezige bomen, een bloemenpracht met onder andere rododendrons en azalea's zullen worden toegevoegd. De eisen die aan dit project werden gesteld, lagen uitzonderlijk hoog. Elk appartement biedt zijn eigenaars een zeldzame combinatie van luxe, comfort, privacy, ruimte en een schitterend uitzicht op de omgeving. De ruime

Villa-appartementen in parkdomein Royal Oak te OedelemHet privé-domein Royal Oak heeft een unieke...

verkocht
Villa-appartementen in parkdomein “Royal Oak” te Oedelem

Het privé-domein “Royal Oak” heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand van het dorpscentrum. Een vlotte verbinding en de onmiddellijke nabijheid van de dorpskern en winkels waren slechts enkele van de streng gehanteerde selectiecriteria bij de keuze van het terrein waar het domein “Royal Oak” werd ingeplant.

“Royal Oak” is een zeer soepel initiatief voor mensen met en gedefiniëerde smaak. Het wordt compleet naar uw wens ingedeeld en afgewerkt met keuze tussen oppervlaktes van 110 m2 tot 210 m2 per appartement met 2,3 of 4 slaapkamers. Mogelijkheid tot garages en autostaanplaatsen.

De residenties van het privé-domein “Royal Oak” zijn volledig geïntegreerd in het omliggende groen van het bestaande park, met een gemengde begroeiing, bestaande uit eeuwenoude beuken, eiken en kastanjebomen. Deze gemengde begroeiing van het park, vormt in alle seizoenen een bont kleurenpallet.
De twee residenties “Regent’s” en “St-James’s” gelegen aan twee vijvers, worden gebouwd in een tijdloze architectuur, geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl, gebruik makend van handvorm gevelsteen en platte pannen in gebakken aarde. De prestigieuze stijl waarin deze villa-appartementen worden gebouwd zijn van de hand van de befaamde Brugse architect Pol Jonckheere, welke als ontwerper de trendsetter is van deze architectuurvorm. Het ontwerp van het park en zijn definitieve vorm zal de bestaande eigenheid van het huidige park integreren naar een toekomstig Engels landschapspark, waar buiten de reeds aanwezige bomen, een bloemenpracht met onder andere rododendrons en azalea’s zullen worden toegevoegd. 

De eisen die aan dit project werden gesteld, lagen uitzonderlijk hoog. Elk appartement biedt zijn eigenaars een zeldzame combinatie van luxe, comfort, privacy, ruimte en een schitterend uitzicht op de omgeving. De spatieuze terrassen zijn tevens zon-gericht.

Domein

Villa-appartementen in parkdomein “Royal Oak” te Oedelem Het privé-domein “Royal Oak”...

verkocht
Het privé-domein “Royal Oak Woningen” heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand van het dorpscentrum. Een vlotte verbinding en de onmiddellijke nabijheid van de dorpskern en winkels waren slechts enkele van de streng gehanteerde selectiecriteria bij de keuze van het terrein waar het domein “Royal Oak Woningen” werd ingeplant.

“Royal Oak Woningen” is een zeer soepel initiatief voor mensen met en gedefiniëerde smaak. Deze villa heeft een ruime garage met aangrenzend de berging, mooie ruime leefruimtes met op de verdieping 3 slaapkamers, 1 dressing, 2 badkamers en apart toilet en ruime zolder.
Inpandige garage.  Een mooie aangename tuin.

Het privé-domein “Royal Oak Woningen” heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand...

verkocht
Het privé-domein “Royal Oak Woningen” heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand van het dorpscentrum. Een vlotte verbinding en de onmiddellijke nabijheid van de dorpskern en winkels waren slechts enkele van de streng gehanteerde selectiecriteria bij de keuze van het terrein waar het domein “Royal Oak Woningen” werd ingeplant.

“Royal Oak Woningen” is een zeer soepel initiatief voor mensen met en gedefiniëerde smaak. Deze villa heeft een ruime garage met aangrenzend de berging, mooie ruime leefruimtes met op de verdieping 3 slaapkamers, 1 dressing, 2 badkamers en apart toilet en ruime zolder.
Inpandige garage.  Een mooie aangename tuin. 

Deze prijs is de CASCO-prijs die gevraagd wordt zoals de woning er nu staat. In de prijs zit wel nog de aanleg van de oprit, houten dakterras en de ballustrade inbegrepen. De afwerking kan u verder zelf doen.

Het privé-domein “Royal Oak Woningen” heeft een unieke ligging binnen Oedelem op wandelafstand...