Uw favoriete vastgoed

Op deze pagina tonen we u een overzicht van uw favoriete vastgoed in en rond Knokke-Heist. U scrolt er zo doorheen of u kan het overzicht ook afprinten om mee te nemen naar uw bezoeken. Een pand verwijderen? Dat kan door een eenvoudige klik op het sterretje


393 favoriete panden

verkocht
Raphaël', nieuw en modern project van 6 appartementen met brede gevel en grote zonneterrassen en met zicht op het water. De appartementen zijn Zuid georiënteerd, gelegen aan de Damse vaart nabij de polders en het centrum van Brugge. Door de kleinschaligheid van dit project blijft uw privacy gewaarborgd. Elk appartement beschikt over een brede living, brede zonneterrassen met privacy en 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen. 
Dit appartement omvat ruime woonkamer met open keuken, berging, terras voor en achter met tuin, twee slaapkamers, twee badkamers en technische berging. 
Het appartement werd voorzien met zonnepanelen waardoor energie verbruik laag is en vrijstelling van de eerste 5 jaar onroerende VH. Bijkomend is er ook een fietsenberging voorzien in de residentie. U kunt op 2 stappen zowel van het centrum van Brugge als van de polders genieten of een leuke uitstap naar Sluis met de fiets! Mogelijkheid tot aankoop van staanplaats of garage in de residentie! Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor. 

Vanaf 2021 is een verlaagd btw-stelsel van 6% van kracht voor nieuwbouwappartementen gebouwd op een terrein waar de oude bewoning werd afgebroken.
Wie nu nog een nieuwbouwappartement koopt met bouwvergunning 2020 kan nog van deze regel genieten tot eind december 2022.
Dit onder voorwaarde dat u zelf de woning betrekt, en er minstens 5 jaar blijft wonen.

Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Vincent op 050 62 44 14 of mail naar Brugge@immax.be.

Raphaël - Nieuwbouw app. met zicht op water in Brugge

 • 2
 • 189 m2
verkocht
Nieuwbouwproject ‘Toronto’ geniet een opvallende, moderne architectuur. De appartementen zijn erg lumineus en beschikken over brede gevels en zuidgerichte zonneterrassen. Uitstekend gelegen in een laan parallel met de zeedijk in op enkele passen van het strand en het Rubensplein te Knokke. 
De appartementen hebben een hoogwaardige, duurzame afwerking en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen.

Indeling van dit appartement: inkomhal met vestiaire en apart toilet, ruime leefruimte met salon uitgevend op een zonneterras, eetplaats, open keuken met berging, 2 ruime slaapkamers, 1 met dressing en volwaardige badkamer en 1 met douchekamer. De 2 slaapkamers geven uit op een terras aan de achterzijde van de residentie.
Fietsenberging en kelderberging voorzien in de residentie.
Mogelijkheid tot aankoop van een garage of staanplaats in de residentie.

De ligging, het planconcept, de onmiddellijke nabijheid van het geanimeerde centrum van Knokke en de Noordzee maken van dit project een prima belegging aan onze Belgische kust.

Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor.
100 % voltooiïngswaarborg.

Toronto - nieuwbouw nabij zeedijk en Rubensplein te Knokke

 • € 725.000
 • 2
 • 123 m2
verkocht
Dit recent, aangenaam appartement is gelegen in het centrum van Knokke, nabij de Lippenslaan en het Alfred Verweeplein.
Indeling: ruime inkomhall met vestiaire en afzonderlijk toilet. Lichtrijke leefruimte, uitgevend op een aangenaam zuidgericht terras. Volledig ingerichte open keuken met aanpalende berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. 2 Mooie slaapkamers, beiden met plaats voor een dubbel bed. De ene slaapkamer heeft een aanpalende badkamer met ligbad en de andere slaapkamer heeft een aanpalende douchekamer.
Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.
Mogelijkheid tot aankoop van 2 staanplaatsen in de residentie.

Recent appartement in het centrum van Knokke

 • € 359.000
 • 2
 • 90 m2
verkocht
Schitterend hoekappartement met frontaal zeezicht gelegen in het centrum van Knokke. 
Indeling: Inkomhall uitgerust met apart toilet en vestiaire. Volledig geïnstalleerde open keuken met een aanpalende eethoek. Ruime lichtrijke living uitgevend op het terras met subliem zeezicht. Berging voorzien van een aansluiting voor een wasmachine. Twee volwaardige slaapkamers met zijdelings zeezicht waarvan een voorzien van een badkamer en de andere van een douchekamer. Ruime gemeenschappelijke fietsenberging. Geweldig nieuwbouwappartement gelegen op een toplocatie in Knokke!
Voor meer informatie contacteer ons op 050 62 44 14 of kom gerust langs op ons kantoor!

Schitterend hoekappartement met frontaal zeezicht - Knokke centrum

 • 2
 • 91 m2
verkocht
Exclusieve villa-residentie in het Zoute, luxueus afgewerkt met topmaterialen. Gelegen op wandelafstand van de zee, de Kustlaan en vlakbij de Royal Zoute Golf Club. Residentie Zouteduin combineert 7 luxueuze appartementen met een ideale bereikbaarheid. Hier geniet je van de zee, het strand en al het moois dat Knokke te bieden heeft. Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Garages, fietsenberging in de residentie. Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor. 100 % voltooiingswaarborg. Beslis nu en kies nog zelf uw afwerkingsmaterialen ! Adres: Kustlaan te Knokke. uw afspraak op kantoor om deze opportuniteit niet te missen ! Prijs op aanvraag.

Zouteduin - Exclusieve villaresidentie in het Zoute

 • 3
 • 214 m2
verkocht
Dit nieuw, ruim appartement met 3 slaapkamers biedt open zichten en is centraal gelegen te Knokke, nabij de Lippenslaan en op wandelafstand van het strand.
Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke , brede leefruimte (7 meter gevelbreedte) uitgevend op een terras met open zichten. Volledig ingerichte open keuken. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Nachthal. 3 Ruime slaapkamers, telkens met plaats voor een dubbel bed. 2 Slaapkamers geven uit op een zonneterras aan de achterzijde van de residentie. Badkamer met ligbad, douche en lavabo. Afzonderlijk toilet.
Privatieve kelder en fietsenberging in de residentie. 
Mogelijkheid tot aankoop van een zeer ruime, gemakkelijk toegankelijke staanplaats in het gebouw.

Nieuw ruim appartement met open zicht - centrum Knokke

 • 3
 • 129 m2